Wij werken ook voor jou

Ieder bedrijf is uniek en ieder branche heeft zo zijn eigen kenmerken, complexiteiten en ‘rariteiten’. Daarom zorgden wij ervoor dat we branchespecifieke elementen in het systeem borgden, zonder dat anderen daar last van hebben. Zo wordt branche X nooit vermoeid, maar soms wel positief verrast, door zaken uit branche Y. Onze software wordt inmiddels in diverse branches en voor verschillende toepassingen gebruikt. Vind je jouw branche hieronder nog niet terug? Dan gaan wij graag de uitdaging aan!

CRM / Sales

CRM / Sales

Met Promis heb je alle informatie, zoals aangeboden producten en gemaakte afspraken met klanten, op één plek. Op elk moment 24/7 waar en wanneer je dat wilt.

Lees meer
Arbo en Verzuim

Arbo en Verzuim

Promis is er speciaal voor de arbodienstverlening. Onze oplossing ondersteunt in cruciale momenten van de verzuimbegeleiding en re-integratietrajecten.Lees meer
Automotive & Brand Varia

Automotive & Brand Varia

Binnen de Automotive en Brand Varia geldt ons credo: ‘Promis; we make our customers connected!’ Het is juist deze sector waar sprake is van een groot aantal externe koppelingen bijvoorbeeld met calculatie- en informatiesystemen van sterk uiteenlopende leveranciers. Wij bieden hen één softwareoplossing waarbij alle bedrijfsprocessen met elkaar verbonden zijn.
Lees meer
Letselschade

Letselschade

Met Promis hebben juristen alle informatie 24/7 direct binnen handbereik. De dossiers kunnen langlopend en aanzienlijk zijn.
Lees meer
Herstel  en reiniging

Herstel en reiniging

Promis is er speciaal voor het gestructureerd afhandelen van (inboedel)schades. Uiteraard met een koppeling naar de Herstel Verzekerd Hub.
Lees meer
Verhuur

Verhuur

Promis ondersteunt de verkoop-, logistieke- en financiële processen van het verhuur. Dat doen wij van A tot Z.
Lees meer
Direct contact? Bel (+31) (0)30 60 20 160