Wij helpen u graag (+31) (0)30 60 20 160

CRM mkb

Als een MKB ondernemer kan CRM management best complex zijn. Het uiteindelijke doel van CRM is het analyseren van klantengegevens om klanten zo aan jouw onderneming te binden. Met een goed en functioneel ingericht CRM bestand kun je klanten een betere service bieden en tevens krijg je zelf inzicht in je doelgroep en klantengedrag. Interactie met de klant door een callcenter of helpdesk is noodzakelijk en daarbij is voor CRM MKB een werkbaar CRM systeem onontbeerlijk. Zonder goed CRM systeem kun je klantgegevens niet goed vastleggen en daar zijn je klanten het slachtoffer van. Promis biedt je het perfecte CRM MKB softwarepakket aan. Hiermee doe je zowel je klanten als je onderneming een plezier.

CRM MKB kopen? Overweeg de flexibiliteit van Promis

Het is als ondernemer altijd goed om je eens in je klant in te leven. Vraag je af hoe je als klant behandeld wordt bij een eventueel contact met de helpdesk voor hulp, advies of informatie. Wordt je als klant persoonlijk behandeld of voel je je een nummer en niet serieus genomen? In het laatste geval is er duidelijk iets aan de hand met je CRM. Je zult zien dat het CRM syteem vaak van doorslaggevend belang is voor je klantvriendelijkheid. Helemaal als verschillende medewerkers met dezelfde klant bezig zijn, dan dient de klant dit niet te merken. Een CRM MKB kopen van Promis geeft structuur en flexibiliteit, zodat de klant zich gehoord voelt.

Promis is de oplossing voor CRM MKB

Het MKB bestaat uit veel verschillende branches. Een standaard softwarepakket is niet gericht op specifieke branches. De oplossing is daarom CRM software van Promis. Het pakket is volledig naar jouw hand te zetten, zodat je zeer branchegerichte functies aan je pakket kunt toevoegen. Niet voor niets vergelijkt Promis haar systeem graag met een kameleon. Niet een standaard CRM softwarepakket zal de mate van klantvriendelijkheid bepalen. Ga je het CRM MKB kopen van Promis, dan bepaal jij hoe je pakket en de service voor je klanten ingericht wordt.

Heeft u een vraag, een klacht of wilt u meer informatie?

*Verplichte velden
*Verplichte velden
Direct contact? Bel (+31) (0)30 60 20 160