Gaat het om functionaliteit of User Experience?

Gaat het om functionaliteit of User Experience?

Wie deze vraag stelt zal verschillende antwoorden krijgen. Een jonge, hippe designer die zijn eigen website ontwerpt zal gaan voor een optimale klantbeleving waarbij klanten getrokken worden door prachtig beeldmateriaal en aansprekende video’s. Een grote multinational zal iets wat er ‘leuk en aantrekkelijk’ uitziet waarschijnlijk minder belangrijk vinden. De functionaliteit krijgt de voorkeur en digitale ontwerpen moeten vooral werkbaar blijven.

Wat het antwoord is van Promis?

Ons antwoord is dat we allebei de keuzes willen respecteren. Qua functionaliteit zat het al goed, want de essentie van Promis is dat we alle informatie die nodig is voor de procesuitvoering op één centraal punt samenbrengen en op geavanceerde wijze visualiseren. Kortom, de bouwstenen om op een effectieve manier de bedrijfsprocessen uit te voeren zijn altijd al aanwezig geweest. Maar hoe zit het dan met de User Experience?

Klantbeleving krijgt volle aandacht met Promis 4!

We zijn graag open en transparant en willen je daarom alvast verklappen dat één van onze dromen werkelijkheid wordt. Er liggen namelijk snode plannen om naar een Promis 4 omgeving te gaan! Dat betekent bijvoorbeeld dat schermen gebruikersvriendelijker en schaalbaar worden op alle devices en je niet perse app development hoeft toe te passen. In de nieuwe situatie zal de gebruiker meer gaan bepalen wat voor hem of haar noodzakelijk is op het scherm. Persoonlijk aanpasbare interfaces zorgen nu eenmaal voor de grootste user experience.

Klaar voor de toekomst

Het verschil gaat hem vooral zitten in de front-end (voorkant) van onze applicatie. Daar leggen we de komende periode de focus op. De front-end maken wij HTML-based en state-of-the-art, of in normaal Nederlands: hypermodern. Het uiterlijk van onze applicatie verschilt nu nog op de diverse devices. In Promis versie 4 wordt dat gelijk getrokken. Daarmee wordt de applicatie gebruiksvriendelijker en zijn we klaar voor de toekomst!

Versterking gevraagd

Voor de doorontwikkeling van Promis 4 zijn we op zoek naar creatieve developers die zowel verstand hebben van development als design. Want bij ons gaat het om zowel functionaliteit als user experience om onze klanten tevreden te houden. Daarbij is ervaring met Angular of Magic een pre.

Interesse in de vacature of eens doorpraten? Klik hier of bel met Kees Bal op telefoonnummer: 030 – 60 20 160
Direct contact? Bel (+31) (0)30 60 20 160