Zo ga jij relaxed je kerstvakantie in

Zo ga jij relaxed je kerstvakantie in

O jee, is het ineens december! Er liggen nog stapels werk en jij bent (heerlijk) vrij tussen kerst & oud en nieuw. Stress, paniek, heluuup! Welnee, nergens voor nodig. Met de juiste uitwisselbaarheid van informatie nemen jouw collega’s eenvoudig wat werkzaamheden van je over. Zo voorkom jij ook meteen een overvolle inbox bij de start van jouw nieuwe jaar.

Bedrijfsinformatie is niet privé

Wij mensen hamsteren graag. Informatie stoppen we in mapjes, Excelletjes en op losse velletjes. In deze georganiseerde rotzooi weten we zelf alles prima te vinden, maar wat nou als we op vakantie gaan? Ons ontslag nemen of ziek worden? Deze informatie is niet van onszelf. Deze informatie is van het bedrijf. Dat willen we nog wel eens, per ongeluk, vergeten.

Doe geen dubbel werk

Hoe wordt de informatie binnen jouw organisatie opgeslagen en gedeeld? Is deze onderling uitwisselbaar of werkt dat net even wat anders? Stel je voor, jij en ik werken op dezelfde afdeling. Onze klant belde jou gisteren op. Hij stelde je een vraag en jij zocht dat voor hem uit. Heb ik dan ook toegang tot die informatie? Of komt die informatie niet verder dan jouw bureau? Wat gebeurt er dan als die klant mij de dag erna opbelt? Juist; dubbelwerk. Voorkom dit en deel je informatie. Dat werkt wel zo efficiënt, voor jou en je collega’s, maar ook voor de klant.

Klaar voor kerst

Gelukkig maakt slimme software informatie inzichtelijk en uitwisselbaar. Voor iedereen die jij daar de toestemming voor geeft. Daarmee haal je de druk van ketel en bezorg jij jezelf of jouw collega’s een onbezorgde kerstvakantie. Bon voyage en tot in 2019!
Direct contact? Bel (+31) (0)30 60 20 160