Het waarom

Wij geloven dat processen de levensader van iedere organisatie zijn. Zij vormen de cruciale schakel tussen bedrijfsresultaten en zijn doorslaggevend voor organisaties die hun prestaties willen verbeteren. In een turbulente wereld waarin ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen willen wij hen daarin uitdagen.

De organisatie Promis

Wij geloven dat processen de levensader van iedere organisatie zijn. Zij vormen de cruciale schakel tussen bedrijfsresultaten en zijn doorslaggevend voor organisaties die hun prestaties willen verbeteren. In een turbulente wereld waarin ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen willen wij hen daarin uitdagen. Om zo slagvaardiger te worden en nieuwe ontwikkelingen met beide handen te kunnen aanpakken. Iedere organisatie, groot of klein, willen we grip geven op de structuur van hun processen. Niet alleen de organisatie wordt zo sterker, ook wij staan in onze kracht wanneer we onze passie kunnen beoefenen. Want de potentie in het ondernemerschap van anderen vrij baan geven, dat is wat wij het liefst doen. Het is fantastisch om te zien dat onze klanten vérder komen. Want dat wat we beloven, maken we ook écht waar.


Merkwaarden

Eenvoud:
Het is onze passie om gecompliceerde zaken begrijpelijk en behapbaar te maken voor iedereen binnen de organisatie. Met Promis kunnen we zelfs de grootste uitdagingen in de bedrijfsflow van een organisatie aanpakken.

Flexibel:
Niet alleen de software moet meegroeien met de organisatie, ook het team achter Promis ontwikkelt zich samen mét de klant. Door klantrelaties te koesteren en ons te blijven verdiepen in de branche van de klant kunnen we samen inspelen op kansen en ontwikkelingen. 

Doelgericht:
Met een platte organisatie staan wij voor korte communicatielijnen en een doelgerichte aanpak.

Verantwoordelijk:
We voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor onze klanten, maar ook voor ons eigen personeel. We willen dat zowel klanten als medewerkers een succesvolle toekomst tegemoetgaan.

Direct contact? Bel (+31) (0)30 60 20 160