Maak kennis met Promis

De oorsprong van Promis gaat terug tot 1987.

Het ontstaan van Promis

Kees Bal staat met zijn team aan het roer van de ontwikkleling van Promis: ‘Jarenlang ontwikkelde ik software voor allerlei markten. Van auto- tot betonfabrikant. In die tijd ontdekte ik dat aan veel verschillende bedrijven min of meer dezelfde software werd geleverd. Toch werd deze telkens weer branche- of bedrijfsspecifiek aangepast, met als resultaat een enorm beheer, maar vooral ook hoge ontwikkelkosten en de creatie van onnodige koppelingen en applicaties.. Ik ging op zoek naar de deelfactor en ontdekte hoe het anders kan.’ Bedrijven bleken onderling ook veel overeenkomsten te hebben.

 

De deelfactor

Vanuit zijn kennis en ervaring ontwikkelde Kees Bal met zijn team één softwareoplossing voor alle branches, ter ondersteuning van alle bedrijfsprocessen. Met in gedachte de vraag wat elk bedrijf minimaal nodig heeft om succesvol te zijn. Er ontstond een applicatie met:

 

  1. Een relatiebeheersysteem om alle klantgegevens te monitoren en te managen.
  2. Een workflow managementsysteem, om ervoor te zorgen dat alle activiteiten automatisch bij de juiste medewerkers terechtkomen en
  3. Een dossiersysteem waarbij alle documenten, handelingen, gemaakte afspraken en overige klantinformatie centraal opgeslagen worden en gemonitord kan worden.

 

Dat is wat Promis zo krachtig maakt! No nonsense, ontwikkeld vanuit de praktijk en met de gedachte dat iets nut en noodzaak moet hebben.

 

Kwaliteit en veiligheid

Bij Promis hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Daarom zijn we aangesloten bij het ICT waarborg en zijn we gecertificeerd voor ISO/IEC 27001:2013.

Direct contact? Bel (+31) (0)30 60 20 160