Visie en missie

Om autonome groei te bewerkstelligen gaan wij een relatie aan met onze klanten, die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, een open, heldere communicatie en een excellente uitvoering van onze werkzaamheden.

Visie en Missie

VISIE

De samenleving wordt steeds complexer, sneller en vereist steeds meer transparantie.
Ook de marktwerking vereist dat (ambitieuze) ondernemingen permanent moeten innoveren en evolueren, fit en competatief dienen te zijn.
Dit vereist steeds meer een flexibele organisatiestructuur maar ook cultuur, alsmede en heldere en duidelijke strategie.
Daarom is het verzamelen en voortdurend analyseren van informatie over de bedrijfsactiviteiten en de markt een must.
Dit om snel de juiste beslissingsondersteunende informatie te verkrijgen die leidt tot stimulerings-, efficiency-, verbeter- en optimalisatietrajecten om met name competatieve voordelen te creëren.
Het permanent en systematisch vergaren van informatie en door deze om te zetten naar kennis (= business intelligence) gaat een steeds belangrijkere rol spelen binnen een onderneming inzake de aansturing van de onderneming op welk niveau dan ook!
Met onze kennis, producten en diensten ondersteunen, verbeteren en integreren wij de voortdurend veranderende processen van onze klanten. Hierdoor kunnen zij zich beter focussen op hun kernactiviteiten.

Om de autonome groei te bewerkstelligen gaan wij daarom relaties aan met onze klanten, die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen, een open, heldere communicatie en een excellente uitvoering van onze werkzaamheden.

Promis wil een innovatief bedrijf zijn, met een heldere toekomstvisie, waarbij de kwaliteit-prijs verhouding van het product erg belangrijk is. Door een prettige samenwerkingspartner te zijn en te gaan voor de lange termijnrelaties, investeert Promis veel tijd in kennis van de technologie, maar zeker ook in kennis van de markt. Promis wil op deze wijze een unieke speler zijn in een diversiteit aan branches. Betrouwbaarheid en beveiliging staat hoog in het vaandel van onze organisatie. Wij bieden ons personeel prettige arbeidsomstandigheden en goede beloning, omdat ons personeel de motor van de organisatie is.MISSIE

Promis heeft de ambitie om dé aanbieder te worden in Nederland (en daarbuiten) van een flexibele totaaloplossing waarin o.a. CRM, HRM en ERP zodanig zijn geïntegreerd en waarmee het vergaren en analyseren van informatie eenvoudig te bewerkstelligen is.

Promis richt zich op het ondersteunen van bedrijfsvoering vanuit de optiek dat de klantrelatie centraal staat bij succesvol ondernemen. Daarom heeft Promis een applicatie ontwikkeld, die het voor de ondernemer mogelijk maakt zijn of haar klantcontact te managen en te optimaliseren. Door blijvend in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en technologieën richt Promis zich op een maximaal flexibele en inzetbare applicatie, zodat de ondernemer zich kan richten op zijn corebusiness.


Dus: Promis als managementdashboard met onze klanten aan het stuur !
Direct contact? Bel (+31) (0)30 60 20 160