Automotive & Brand Varia

Binnen de Automotive en Brand Varia geldt ons credo: ‘Promis; we make our customers connected!’ Het is juist deze sector waar sprake is van een groot aantal externe koppelingen bijvoorbeeld met calculatie- en informatiesystemen van sterk uiteenlopende leveranciers. Wij bieden hen één softwareoplossing waarbij alle bedrijfsprocessen met elkaar verbonden zijn.

Automotive & Brand Varia

Met name binnen Automotive en Brand Varia geldt ons credo: ‘Promis; we make our customers connected!’ Dat is omdat juist deze branche te maken heeft met zoveel verschillende IT systemen. Door het bieden van één softwareoplossing voor alle bedrijfsprocessen worden fouten en complexiteiten voorkomen.

 

Promis als one-stopshop

In Automotive en Brand Varia kampen we vaak met een oneindig aantal koppelingen met externe communicatie, calculatie, informatie- en intelligente filtersystemen van de meest uiteenlopende leveranciers. Het overzicht is dan ver te zoeken. Promis bundelt al deze systemen in één overzichtelijk dashboard: De one-stopshop voor alle bedrijfsinformatie. 

Direct contact? Bel (+31) (0)30 60 20 160