Geef jouw data meer waarde en betekenis

Geef jouw data meer waarde en betekenis

Dagelijks stop je waanzinnig veel informatie in jouw systemen. Maar wat doe je eigenlijk met al die data? Natuurlijk gebruik je het voor je dagelijks gang van zaken. Maar kijk je er daarna nog weleens naar om? Trek je er wijze lessen uit? Nee? Zonde, want uit data haal je veel meer dan alleen de levering van je dienst en factuur. Met slimme data analyseer je jouw bedrijf en bepaal je jouw toekomst. Hoe? Wij doen een boekje open…

Stap uit je dagelijkse sleur

Voortdurend zijn we in de weer met het besturen van onze organisatie; de dagelijkse gang van zaken. Wat kocht een klant, is het op voorraad, kunnen we het leveren, hoe snel en voor welk bedrag; punt. Die informatie stop jij in jouw systeem. Daaruit rolt een bestelling, levering en factuur; punt. Maar is dat eigenlijk wel genoeg? Biedt dit jou inzicht in de toekomst? Nee hè? Zonde, want door een simpele toevoeging van wat extra data, verkrijg jij inzicht en kom je verder. Hoe? Met business intelligence.

Voeg een extra dimensie toe

Business intelligence voegt een extra dimensie toe aan managementinformatie. Het kijkt verder dan de dagelijkse operatie, verdiept zich in mondiale en brancheontwikkelingen. Stel je voor; jouw bedrijf loopt terug in omzet. Dat zie jij vanuit jouw managementdata. Maar waarom loopt je omzet terug? Dat verklaar jij vanuit business intelligence, vanuit het toevoegen van zogenaamde ‘zachte data’.

Werk aan jouw toekomst

Tegenwoordig zijn er tal van slimme tools die meer inzicht geven in business intelligence. Zo ook de vragenlijsttool van Promis. Het biedt inzicht in onder meer klanttevredenheid en de ontwikkelingen om ons heen. Deze ‘zachte data’ geven reële getallen waarde en betekenis. Vanuit die informatie werk jij aan jouw toekomst. Zo kom jij verder.
Direct contact? Bel (+31) (0)30 60 20 160