Ik krijg een kick van een brede glimlach

Ik krijg een kick van een brede glimlach

Mijn naam is Kees Bal, medeoprichter van Promis. Alweer twintig jaar geleden, werd ons bedrijf gestart, dat slimme softwareoplossingen ter ondersteuning van bedrijfsprocessen biedt. Door veel verschillende aanbieders wordt aan verschillende bedrijven min of meer dezelfde software geleverd, waarbij deze telkens weer markt specifiek aangepast wordt, met als resultaat een enorm beheer. Waarom eigenlijk? Ons uitgangspunt is om dit anders te doen. Ik ging op zoek naar de deelfactor en ontdekte hoe het ook anders kon.

De deelfactor

In plaats van naar verschillen zocht ik naar de gemene delers in bedrijven. Vanuit die kennis werd één softwarefundament ontwikkeld die de verschillende gemene delers aan konden. Dit werd uitgebouwd en is voor allerlei verschillende markten bruikbaar. Zo ontstond een softwareoplossing ter ondersteuning van alle bedrijfsprocessen: van sales tot en met facturering, gebruikmakend van een geïntegreerd workflowmanagement systeem.

Dit is wat mij drijft

Teveel bedrijven maken nog steeds per afdeling gebruik van verschillende software. Erg onhandig, want zo maak je het beheer onnodig moeilijk wat leidt tot het sneller maken van fouten. Met Promis ga ik, samen met onze mensen, voor de
meest mooie en efficiënte software, in al haar eenvoud. Ieder dag weer denken wij na over hoe we de dingen nog beter kunnen maken, passend bij de tijdsgeest waarin we leven. Zo helpen wij anderen verder, want daar doen wij het voor. Ik krijg een
kick van een tevreden klant, van een brede glimlach.

Privacy voorop

Promis ondersteunt bedrijven van A tot Z binnen dezelfde applicatie. Het verbetert efficiency en kwaliteit, rekening houdend met privacy. Want privacy staat bij ons voorop. De komende maanden wil ik mijn kennis over dit alles graag met je delen. Over ICT, de (on)zin van te veel maatwerk, de nieuwste softwaretools, privacy en meer. Waarom? Omdat dit mij aan het hart gaat. Lees je mee?”
Direct contact? Bel (+31) (0)30 60 20 160